Destination

Upplev det bästa Stockolm har att erbjuda - med Hasselbacken som utgångspunkt.

Kungliga Djurgården

Kungliga Djurgården är en oas mitt i Stockholm och erbjuder en mängd olika restauranger och aktiviteter för alla åldrar. Ta en promenad i vackra parkområden, besök några av de många museerna som t.ex. ABBA The Musem, Vasamuseet eller Skansen, eller gå på en konsert på Cirkus Arena. Om du besöker under sommarmånaderna kan du njuta av en härlig picknick i det gröna eller ta en tur på Gröna Lunds tivoli. Oavsett årstid är Djurgården den perfekta platsen för att koppla av, umgås och skapa minnen för livet.

Närhet till citypuls

Flanera längs Stockholms gator, shoppa exklusiva märken och besök unika småbutiker som erbjuder lokala hantverk och design. Upplev gastronomi i världsklass, med smaker från alla världens hörn. Den kulturintresserade kommer heller inte bli besviken på Stockholms utbud av museum, konst och scener. På Hasselbacken bor du med lagom avstånd till citypuls, och du tar dig enkelt runt till Stockholms alla stadsdelar med buss, färja och spårvagn ett stenkast från hotellet.

En kulinarisk resa

Det är ingen brist på kulinariska upplevelser, varken på Djurgården eller i Stockholm. Utöver Hasselbackens Restaurang hittar du många andra matställen som erbjuder allt från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser - här finns något för alla smaker! Med en sådan mångfald av matupplevelser är Djurgården en destination värd att utforska för alla matälskare.

Runt knuten hittar du bland annat Cirkus Restaurang, Konsthallen, Pop Story och The Visitors Bistro.

Vägledning genom stadens dolda pärlor? Prata med vår personal på plats, så hjälper vi dig att förgylla Stockholmsvistelsen med minnesvärda upplevelser!

Utforska Stockholm på två hjul

Upplev Stockholm från cykel. Swisha förbi på Strandvägen, eller färdas i en lagom takt runt Djurgården. Som gäst på Hotell Hasselbacken har du möjlighet att låna cykel under din vistelse!

Prata med vår personal på plats. Gäller i mån av tillgänglighet.

Beläget i Stockholms Central Park

Erbjudanden och nyheter till din inkorg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.