Möten & Event

Fest på Hasselbacken är inget annat än en oförglömlig upplevelse. Här finns spektakulära festvåningar med otrolig utsikt, terrasser som passar alla typer av sammankomster och en restaurang som alltid levererar kulinariska upplevelser utöver det vanliga.

Företagsevent

Hasselbacken erbjuder en unik mötesplats där tradition möter innovation. Hos oss sitter svensk kulturhistoria i väggarna, vilket ger en inspirerande atmosfär för alla typer av professionella sammankomster.

Läs mer

Bröllop & Fest

På Hasselbacken skapas minnen och livets alla höjdpunkter firas. Beläget i hjärtat av Stockholm, på Kungliga Djurgården, erbjuder Hasselbacken en festupplevelse som är lika unik som den är minnesvärd.

Läs mer

Takeover

Du läste rätt. Upplev ett fulländat event genom att boka hela hotellet! Enskildhet och upplevelser som bara vi kan erbjuda. 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning, och närhet till natur och upplevelser på Djurgården, med möjlighet att även boka scener på Cirkus och matupplevelser på koncernens andra restauranger på Djurgården. Make it yours!

Läs mer

Julbord & julfest för företag

När året närmar sig sitt slut är det en tid för reflektion och firande. På Hasselbacken erbjuder vi flera alternativ till firande, med julbord, middagar och julfester för företag!

Läs mer

Våra lokaler

På Hasselbacken hittar du salar, festvåningar och mötesrum för både stora och små sällskap.

Bokningsförfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vill du komma i kontakt med vårt team?

08-12 13 32 99
sales[at]cirkusvenues.se

Beläget i Stockholms Central Park

Erbjudanden och nyheter till din inkorg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.