Bröllop & Fest

Fira kärlek, vänskap & födelsedagar på Hasselbacken.

No items found.

Fira kärlek, vänskap & födelsedagar på Hasselbacken

På Hasselbacken skapas minnen och livets alla höjdpunkter firas. Beläget i hjärtat av Stockholm, på Kungliga Djurgården, erbjuder Hasselbacken en festupplevelse som är lika unik som den är minnesvärd. Med en historia som sträcker sig över århundraden, har denna anrika plats varit skådeplats för otaliga bröllop, jubileer och festligheter. Varje hörn av Hasselbacken andas elegans och tradition, från de ståtliga festvåningarna till de idylliska terrasserna.

Vackra salar och festvåningar

Restaurang, salar och festvåningar är utformade för att ge en känsla av rymd och frihet, medan de detaljrika interiörerna skapar en känsla av intimitet och värme. Våra terrasser är perfekta för sommarfester och mottagningar, där gästerna kan njuta av den friska luften och den vackra utsikten. Oavsett om du planerar ett storslaget bröllop eller en intim sammankomst, har vi lokaler som passar alla behov.

Erfaren personal

På Hasselbacken förstår vi vikten av att fira livets mest betydelsefulla tillfällen. Vår erfarenhet och expertis gör Hasselbacken till det självklara valet för dig som söker en festlokal som kombinerar tradition med modernitet, och natur med storstadsflärd.

Smaker värda en fest

Med hjälp av vårt fantastiska kök i Hasselbackens restaurang sätter ni festens meny. Välj om ni vill skåla i bubbel eller njut av välkomponerade drinkar från våra skickliga bartenders, eller ta hjälp av vår sommelier som sätter ihop ett dryckespaket anpassad efter er meny.

Reviews appear here when published

"Vacker frukostmatsal och fin utsikt - en nivå över det vanliga. Trevlig personal som hade 100% koll på buffén och hjälp med bordsplacering. Classy."

Mattias via Booking.com

"Fantastiskt bra och fint hotell med ett perfekt läge nära Skansen, Grönan och allt övrigt på Djurgården, och ett stenkast till färjan för att ta sig in till Gamla Stan. Frukosten hade precis allt man kan önska sig och var väldigt välskött. Hit återvänder vi så gärna."

Tommy via Google

Bokningsförfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Want to speak to our team instead?

08-12 13 32 99
sales@cirkusvenues.se

Erbjudanden och nyheter till din inkorg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.