Företagsevent

Hasselbacken erbjuder en unik mötesplats där tradition möter innovation.

No items found.

Möten och företagsevent på Hasselbacken

Hasselbacken erbjuder en unik mötesplats där tradition möter innovation. Hos oss sitter svensk kulturhistoria i väggarna, vilket ger en inspirerande atmosfär för alla typer av professionella sammankomster. Våra möteslokaler är utformade för att kombinera estetik med modern funktionalitet och teknik - för små och stora möten.

Flexibla lokaler

Våra lokaler är flexibla och kan anpassas för att passa en mängd olika arrangemang, från intima brainstorming-sessioner till stora företagskonferenser. Med den senaste tekniken och högkvalitativ service, strävar vi efter att överträffa förväntningarna och erbjuda en upplevelse som speglar Hasselbackens prestigefyllda arv.

Fira framgång

För de som söker en plats för företagsfester, erbjuder våra lokaler en storslagen miljö som är perfekt för att fira företagets framgångar. Hos oss finner du även möjlighet till flera olika typer av aktiviteter - både hos oss och hos våra goda grannar på Djurgården.

Våra eventplanerare är experter på att skapa skräddarsydda upplevelser som reflekterar ditt företags varumärke och värderingar, samtidigt som de garanterar en oförglömlig tillställning för alla deltagare.

Reviews appear here when published

"Vacker frukostmatsal och fin utsikt - en nivå över det vanliga. Trevlig personal som hade 100% koll på buffén och hjälp med bordsplacering. Classy."

Mattias via Booking.com

"Fantastiskt bra och fint hotell med ett perfekt läge nära Skansen, Grönan och allt övrigt på Djurgården, och ett stenkast till färjan för att ta sig in till Gamla Stan. Frukosten hade precis allt man kan önska sig och var väldigt välskött. Hit återvänder vi så gärna."

Tommy via Google

Bokningsförfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Want to speak to our team instead?

08-12 13 32 99
sales@cirkusvenues.se

Erbjudanden och nyheter till din inkorg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.