Gröna Lund Tivoli
Vy över Gröna Lund i Stockholm
No items found.

Sommar på Gröna Lund

Nu lanserar vi vårt helt nya erbjudande ”Sommar på Gröna Lund”! Vill du gå på någon av konserterna på Grönan i sommar? Eller passa på att vara med om en fullspäckad tivolidag med åk och häftiga föreställningar runt om i parken? Ni väljer själva om ni vill besöka Gröna Lund på ankomstdagen eller avresedagen - varva ner i våra mjuka sängar efter en härlig parkdag, eller ladda upp inför dagen!


Följande ingår i "Sommar på Gröna Lund":
* Entré till Gröna Lund för hela sällskapet
* Övernattning på Hasselbacken
* Hotellfrukost

För dig som vill åka karuseller så kan du i nästa steg i bokningen lägga till åkband, och nytt för i år är att man kan köpa till Bonustimmen som innebär att du kan åka så mycket du orkar på Grönan en timme innan ordinarie öppning (begränsat antal platser).
Nytt för i år är även att Pensionärer kommer in gratis, perfekt om du önskar ha en väskhållare eller barnvakt mellan åken! 😉

Hasselbacken tipsar om Grönan Live, med fler än 50 konserter om året
Europe 23 maj | Ellen Krauss 19 juni | Marcus & Martinus 28 juni | Deep Purple 6 augusti | Petter 28 augusti - och många fler!

Under konsertkvällar gäller entrébiljetten fram till klockan 18.00, vid större konserter kan det vara bra att anlända i tid för att garantera att du får plats i parken. Du hittar alla sommarens konserter på Gröna Lunds hemsida.

Erbjudanden

Utforska våra aktuella erbjudanden.

Presentkort

Ge bort en upplevelse som sent kommer glömmas! Våra presentkort för en hotell- eller matupplevelse på Hasselbacken är den perfekta gåvan för att skapa minnesvärda ögonblick.

Erbjudanden och nyheter till din inkorg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.